Superieure kwaliteit glasfilm.

Superieure kwaliteit glasfilm.

Voordelen van Glasfilm

Onze films zijn dan ook duurzaam, kleurecht en zeer slijtvast. Wij geven op al onze glasfilms 5 jaar garantie. U kunt een keuze maken uit verschillende kleuren, zodat het eindresultaat optimaal is en in harmonie met uw lakkleur. Wij werken met de beste glasfilm. Wij staan garant voor een stof- en luchtbelvrije montage, zelfs op de meest gebogen ruiten.

De voordelen van glasfilm nogmaals op een rijtje:

Algemeen:
• Duurzame kleurechtheid door gepatenteerde dieptekleuring
• Weergaloze slijtvastheid ( UN-ECE-Norm 43 )
• Zonnebeschermingsfactor 80
• ISO Gecertificeerd ( ISO 9001/9002 )
• 5 jaar garantie op de toch al hoge kwaliteitsstandaard ( met certificaat )

Anti-Inkijk:
De anti-inkijk is er voornamelijk op gericht om het zicht van buiten naar binnen te belemmeren. Waardevolle zaken en goederen worden aan het zicht onttrokken. Dit kunt u doen door zeer donkere ramen te creëren het zogenaamde “privacyglas”. Hierdoor vermindert u de kans op inbraak. Ondanks het inkijkwerende effect behoudt u het zicht naar buiten.

Warmtewerend:
Door de zon kan de temperatuur in de auto flink oplopen. Door het aanbrengen van een warmtewerende glasfilm op uw autoruiten kunt u de warmte aanzienlijk verminderen. Er zijn verschillende gradaties om deze warmte te weren, maar het is mogelijk om 80% te weren. Op deze manier krijgt u een prettiger klimaat in de auto en de airco hoeft niet altijd volop te werken. Ook uw kinderen of huisdieren zullen er blij mee zijn.

Lichtwerend:
U heeft last van slecht afleesbare DVD schermpjes? Dan biedt CarFilm de oplossing! Wij monteren lichtwerende glasfilms op uw autoruiten. Deze folie houdt namelijk de hinderlijke schittering of weerspiegeling van zon- en daglicht tegen. M.a.w. het licht wordt gefilterd door de glasfilm en daardoor is het zicht op de beeldschermen optimaal.

UV-bescherming
Het is een wijd verbreid misverstand dat autoruiten de inzittenden beschermen tegen zonnestraling. Standaard veiligheidsglas beschermt de inzittenden enkel en alleen tegen UV B-straling. De agressievere UV A- straling dringt ongehinderd door in de auto. Met name kleine kinderen lopen extra risico als ze langdurig achter glas in de zon zitten. Autoglasfilm door CarFilm gemonteerd houdt 99% van de UV-straling tegen. Ook biedt CarFilm de oplossing voor mensen met een zonneallergie of lichtovergevoeligheid aan de huid, de UV Sun Blocker!

Veiligheid:
CarFilm is een specialist voor het aanbrengen van veiligheidsfolies op autoruiten. Door het monteren van deze transparante veiligheidsfilm zal de ruit bij breuk niet versplinteren. Hierdoor wordt de kans op letsel door rondvliegende scherven maximaal gereduceerd. Veiligheidsfilm, ook wel Safetyfilm genoemd is een taaie polyester film, die voorzien is van een zeer sterke lijmlaag. Het geeft glas een grotere sterkte, waardoor het bij uitgeoefende druk minder snel zal breken of versplinteren. Dus ook zeer geschikt om inbraakvertragend te werken. Er zijn drie verschillende sterktes verkrijgbaar, vraag naar de mogelijkheden van deze glasfilm.