Vakbekwaam en flexibel.

Vakbekwaam en flexibel.

Service & Garantie

De montage van de autoglasfilm geschiedt bij CarFilm op afspraak en voor (auto)bedrijven desgewenst op lokatie. Door onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een stofvrij- en luchtbelvrije montage. Zonder de autoruiten te demonteren is het resultaat te vergelijken met de “af-fabriek” getinte ramen. Het mag duidelijk zijn dat het voor u als klant voordelen geeft dat we zonder demonteren toch een perfect resultaat verkrijgen.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Als u de auto ‘s morgens brengt dan is deze in de middag weer klaar om opgehaald te worden.

Bij de Lak Protectiefilm geeft u als klant aan welke delen van de auto beschermd moeten worden. Het te behandelen carrosseriedeel wordt zorgvuldig gereinigd. Dan wordt de film op de autolak gemonteerd  (deze is van te voren op maat gemaakt). Het behandelde deel wordt  netjes schoongemaakt en gecontroleerd.

Op de gemonteerde glasfilm geven wij 5 jaar garantie met certificaat. Deze garantie geven wij op het delamineren en demetaliseren  van de glasfilm, tevens krijgt u deze garantie op de montage van de gemonteerde glasfilm.