Ultieme bescherming voor uw voertuig.

Ultieme bescherming voor uw voertuig.

Lak Protectiefilm

CarFilm brengt deze beschermende film aan op alle gevoelige delen van uw auto. Op deze manier houdt u uw auto in topconditie met een perfecte uitstraling.

Deze film geeft een ultieme bescherming tegen steenslag, insecten, krassen en andere weg- en weersinvloeden. Omdat de Lak Protectiefilm, ook wel genaamd steenslagfolie, volkomen helder is ( 99,5% ) kan de film vrijwel onzichtbaar worden aangebracht op voor-  en achterbumper, motorkap, spiegelkappen, koplampen etc.

Lak Protectiefilm is een transparante, flexibele, zachte en daardoor stootabsorberende film die praktisch niet te scheuren is. De film wordt regelmatig wereldwijd getest en het resultaat bewijst tot op heden keer op keer dat dit de meest heldere en sterkste “paint protection film” op de markt is. Tel daar bij op dat de film niet krimpt en niet verkleurt, en u begrijpt waarom wij op deze film maar liefst 5 jaar garantie kunnen geven tegen verkleuringen, kreuken en krimpen.

Omdat Lak Protectiefilm nagenoeg onzichtbaar is, blijft de originele vormgeving van de beschermde delen behouden. De film vereist bovendien geen speciale aandacht of onderhoud. De film is bestand tegen extreme koude ( -23° ), hitte ( 100° ), oliën, benzine, zand en steenslag.
CarFilm garandeert de film zonder vouwen en/of luchtbellen perfect aan te brengen, zelfs op de meest gebogen delen. Bel of mail om een afspraak te maken en/of meer informatie te verkrijgen over de Lak Protectiefilm.